FANCY FAIR 8 SEPTEMBER 2013

 

Het was er heel leuk en gezellig. Het weer was ontzettend meegevallen en kwam heel goed uit.

Er waren leuke spelletjes en activiteiten zoals:

Hamertje-tik, ezeltje rijden, rodeo-stier, Madame Cazzie, je laten schminken, Grabbelton, ballen gooien en een springkussen.

 

SPEELLAND DE BEEKSE BERGEN     29-09-2013 

Op zondag 29 september 2013 was het zover. Jong Nederland Hapert ging met alle maxioren en junioren voor het eerst sinds jaren weer naar het Jong Nederland Festival. Dit is een evenement dat het landelijk bureau organiseert voor alle Jong Nederland afdelingen van Nederland. Dit jaar was het te doen in speelland de Beekse bergen waar wij natuurlijk niet konden ontbreken. Maar liefst 58 kinderen en 15 leiding waren de heledag volop aan het genieten van het mooie weer, de attracties en natuurlijk van de waterpret.
 

 

 

 

En madame Cazzie voorspelde leuke dingen voor in de toekomst. Ze had haar camper meegenomen en er was een leuke sfeertje binnen, maar ook wel heel warm.

 De papa’s en mama’s konden gezellig iets eten of iets drinken op het terras als de kids aan het spelen waren. 

Groetjes van Sam en Pleun vd Sunweb.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Over water gesproken heb ik nog wel iets leuks over de 2 zusjes nieuwenhuizen, Jessie zegt tegen haar zusje Silvie: wat een groote zee hebben ze hier bij speelland zeg, waarop Jessie zegt: dit is geen zee dit is gewoon water (Dit was toch wel heel grappig en moest wel in dit stukje staan). Eigenlijk kunnen we deze dag maar in 1 woord samenvatten: Fantastisch!!!

Wij zeggen ;de volgende keer gaan we weer!!!